Voor iedereen die een emailadres zoekt!

Gratis emailadressen

Gratis emailadressen
De zoektocht naar een emailadres komt vaak niet eens voort uit het feit dat men een contact kwijt is, omdat deze contacten niet altijd beschikbaar zijn. Veel mensen kennen het bestaan van gratis email wel, maar zien niet hoeveel extra’s het met zich meebrengt. Wanneer u namelijk gebruik maakt van een gratis emailprovider als Hotmail hebt u uw contacten altijd ter beschikking. Dat is handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Hotmail
Hotmail is de internetdienst van Microsoft die gratis beschikbaar is voor iedereen. Veel mensen maken op dit moment gebruik van Hotmail doordat het de basis is van het populaire messenger platform MSN. Een Hotmailaccount beschikt over ruim voldoende capaciteit om uw email en contacten op te slaan en is, zoals bijna niemand weet, te openen met Outlook. Een andere dienst verbonden aan een Hotmailaccount is Microsoft Skydrive. Dit is een soort digitale harde schijf waar uw al uw documenten mee op internet kunt plaatsten en kunt delen met uw vrienden of relaties.

Gmail
Gmail, de mailservice van Google, was voor velen al lange tijd bekend maar in het verleden is het niet voor iedereen mogelijk geweest om zich aan te melden. De lange testversie van Gmail waarin mensen alleen op uitnodiging welkom waren heeft nogal wat mensen weggejaagd. Op dit moment echter draait Gmail op volle toeren en is voor iedereen aan te raden. Ook deze dienst is gratis en Gmail stelt u buitengewoon veel geheugencapaciteit ter beschikking. Met Gmail zijn ook vele extra diensten bereikbaar. De meeste hebben betrekking op Google zelf wat een Google-account, zoals het tegenwoordig heet, zeer aantrekkelijk maakt voor webmasters of adverteerders. Voor meer informatie hierover zoekt u in uw eigen zoekmachine naar “Google services”.