Voor iedereen die een emailadres zoekt!

Emailadressen Zoeken

Emailadressen zoeken
Wanneer u contact wilt leggen met een persoon of instelling is het handig om een email te versturen. Zo heb je geen last van wachttijden en het komt nooit ongelegen. Daarnaast is emailen natuurlijk ook nog heel gemakkelijk. Althans, als u het goede emailadres beschikbaar heeft. Wanneer dat niet het geval is kan contact leggen nog wel eens heel ingewikkeld gaan worden. Het vinden van het goede emailadres is namelijk niet gemakkelijk.

Omdat er ook op dit moment nog steeds spammers actief zijn op internet bestaat er op dit moment geen algemeen bestand waarin met alle actieve emailadressen. Wanneer er een dergelijk bestand zou bestaan zouden spammers met bepaalde programmatuur e-mailadressen uit dit bestand kunnen halen om er vervolgens spam e-mails met bijvoorbeeld virussen naartoe te kunnen sturen. Staat uw e-mailadres op internet, dan is het aan te raden goede spamfilters en antivirusprogramma’s te installeren op de computer waarop u uw e-mail opent. Ter zake, door deze spammer zult U dus op een andere manier te werk moeten gaan bij het vinden van een e-mailadres. Wij helpen u daar graag bij.

Emailadressen van bedrijven zoeken
Wanneer u het emailadres van een instelling of firma zoekt bent u vaak snel klaar. Tegenwoordig hebben namelijk bijna alle bedrijven wel een website. Deze website is vaak gemakkelijk te vinden via zoekmachines als Google. Wanneer het bedrijf dat u zoekt geen website heeft is er vaak een emailadres te vinden via De Telefoongids.

Emailadressen van personen zoeken
Zoals eerder aangegeven is spam er de oorzaak van dat het op dit moment heel moeilijk is om een emailadres van een persoon te vinden. Er zijn echter wel bepaalde trucs die worden toegepast door specialisten op het gebied van internet. De handigste manier om in zo een situatie te werk te gaan is:

Google de volledige naam van degene die u zoekt. Typ de naam in tussen dubbele aanhalingstekens om de letterlijke combinatie te zoeken.
Voorbeeld: “Piet Pietersen”

Zoek de resultaten af op fora, opiniesites of vriendennetwerken zoals Hyves en Facebook. Wanneer u uw kennis op een dergelijke manier gevonden hebt, bent u een stap dichterbij. Vanuit deze positie kunt u of de webmaster vragen de betreffende persoon een berichtje te sturen, of u kunt zich aanmelden en via het ledensysteem een bericht overdragen.

Wanneer uw kennis niet actief is op internet kan het vrij ingewikkeld zijn een emailadres te achterhalen. Dan kan het een aardig idee zijn het op de ouderwetse manier op te lossen. Terug naar de telefoongids of eindeloos proberen gemeenschappelijke contacten op te sporen. Om al deze problemen op te lossen is het een goed idee toch maar weer een adressenboekje bij te gaan houden.